The sims 2 2004 s, Openlink odbc 5.2, Skrillex mp3 full album, Grand prix manager 2 mods, Metronome collection 2, Real desktop pro 2.04 crack, Navigon symbian 3, Elvis presley all songs, Dangdut koplo matahariku, Sql server report designer, High definition audio samples s, Printable resume templates samples, Albatross bold font
 
 

Tanáraink véleménye a legújabb programról

logo_7

 Fun With Flupe – a kicsik kedvence

Here we come,
Let’s have fun,
Let’s have fun,
Let’s have fun with Flupe!

Szeptemberben útjára indítottuk a Fun With Flupe tanfolyamot, mely 20 hónapos kortól 5 éves korig nagyszerű lehetőség gyermekeitek első angol tanfolyamára.

Névadója Flupe, a kis szőrmés labdaszerű figura, aki ugyan nem sokat beszél, de érzéseit kifejezi színe változtatásával. Granny Fix-szel, a mindent helyrehozó Nagyival együtt egy varázskönyv szereplői, a rímek és dalok világában élnek, ahol, ha valami probléma akad, mindig van, ki segítsen.

Hogy ki? Paul a kisfiú, aki esténként ebből a varázslatos mesekönyvből olvas.

A könyv fényleni kezd, a mese életre kel, Paul ott találja magát ebben a csodálatos, izgalmas világban…

A tanfolyam munkafüzetei gyönyörűek, a karakterek hamar a gyerekek kedvencévé válnak. A cd-ket, melyeket a gyerekek minden nap hallgatnak, egy dvd is kiegészíti, melyen megelevenedik a sorozat összes epizódja a könyvekből megismert barátságos karakterekkel.

Tanáraink az első 5 hónap után nagyon lelkesek:

Kara Ágota:

Először furcsa volt a dinamizmusa, nagy szóanyaga és a sokszor rövidnek nem mondható kifejezések alkalmazása ( Don’t get upset now, my dear Flupe and Paul, we can solve any problem however big or small!)Granny Six dancing

Ugyanakkor a ritmikája, a zeneisége, amelyeket  Granny Fix rímei adnak, nagyon megfogott, és úgy vélem a gyerekekben is könnyebben megmaradnak.

A könyv igen szép, színes, tele matricával, amit imádnak a gyerekek.

Különösem nagy öröm, mikor nagyszerű szülői háttérrel dolgozhatom, mert ez óriási előny mind a gyerekek tanulási folyamatában, mind az én munkám sikerességében, élvezhetőségében. Úgy találom, hogy a szülők is élvezik azokat a közös játékokat, amelyekbe őket is bevonjuk: voltak már tyúkok, akik kergették az egereket, voltak órák, akik tiktakoztak, de voltak már ruhakötél tartók is.

Örömmel konstatáltam azt is, hogy a saját magam által gyártott igen szerény Granny Fix konty és a „varázs” kötény nagy népszerűségnek örvendett a gyerekek körében és jót mókáztak rajtam, mint Granny Fixen.

Szabó Kriszta:
Basic CMYK

Elragadóak a tanfolyamban szereplő karakterek, hatalmas izgalommal bontogattuk a tanári szetteket és gyönyörködtünk az új flash-kártyákban, amiket ugyan a gyerekek az órákon csak villanásnyi időre látnak, hiszen az a szerepük, de én azért otthon hosszasan elnézegettem őketJ

Mai napig újra-és újra megdöbbenek, hogy a gyerekek mennyire ragaszkodnak az általunk használt, sokszor saját készítésű bábokhoz. A portörlőből készített Flupe-hoz, a nagy kartonpapír Granny Fix-hez, akivel még futballozni is lehet.

Remek lehetőséget adnak a történetek a szerepjátékra, a kicsik pedig hatalmas beleéléssel telefonálnak, utánoznak egy-egy állatot, autót, vagy épp ugrálnak az ágyon, mint kismajmok, ha az a feladat.

Gíber Kriszta:

Paul könyve maga a varázslat, újabb és újabb kalandok forrása, amelyek nem csupán szórakoztatóak, hanem egy nagyon szerethető, otthonos világba ágyazzák az angol tanulást.

Az órákon jó látni, a gyerekek milyen érdeklődőek, mennyire nyitottak az újra és milyen gyorsan tanulnak. Természetes nekik, hogy a tűzoltó ebben a mesevilágban “fájörendzsín”, mert Paul világában mindennek van egy másik neve, és ez abban a világban így van rendjén.

Élmény látni, hogy örömmel táncolnak a dalokra, mindenkinek van kedvence és felcsillan a szemük, amikor a DVD-n visszaköszönnek a tanult dolgok. Játékként, kikapcsolódásként élik meg a tanulást, egy mese részei lehetnek, miközben olyan dalokat, mondókákat, szavakat tanulnak, amelyek megalapozzák a nyelvtudásukat.

Sokszor elgondolkodom azon, hogy vajon, milyen élmény lehet a piciknek, hogy az, amit a DVD-n, füzetekben látnak, más-más formában kerül elő a dobozainkból óráról órára?:)

Ünnepek előtt az egyik gyerkőc anyukája mesélte, hogy gyermeke közölte, nem akar mást, csak angolra járni. Nagyon-nagyon jó ezt hallani, mert ilyenkor mi még náluk is sokkal jobban örülünk:))

Horn Rita:

Ha pár szóval kéne jellemeznem, azt mondanám: vicces, érdekes, játékos, igényes, izgalmas, kedves. A gyerekek nagyon élvezik, imádják a karaktereket, a dalokat és a mesét. A tanítás még nagyobb élmény így, történetbe foglalva.

set