fbpx
 
 

Anyáktól anyáknak: ünnepi meglepetések

Az anyukák az angyalok legnagyobb segítői. Akár anyáktól anyáknak szóló ünnepi meglepetések segítségével. Figyelnek a hétköznapokban a kicsi szívek suttogására, ellenőrzik a kívánságlistát, beszerzik és csomagolják a vágyott ajándékokat. Ritkán gondolnak önmagukra, és hajlamosak elfelejteni, hogy ők is igazán fontosak.

Anyák az anyákért

A hátrányos helyzetben, nehéz körülmények között élő nők számára mindez nemcsak szokás, hanem kényszer következménye is. A gyermekeiknek adnak, így önmagukra már sem időt, sem pénzt nem tudnak fordítani. Épp ezért idén a Helen Doron kezdeményezéséhez csatlakozó családok és anyák különleges ünnepi anya-boxokat készíthetnek majd.

Együtt az anyákért: a tökéletes ajándék

Végy egy szép papírdobozt, vagy egy jól záródó, későbbi tárolásra is alkalmas műanyag változatot! Ezt aztán töltsd meg mindenféle földi jóval, aminek az édesanyák örülhetnek!

Az anyáktól anyáknak ajándékcsomagba kerülhet tusfürdő, testápoló, sampon, kézkrém, fogkefe és fogkrém, dezodor, parfüm, intim higiéniai eszközök (a mosható és többször használható termékeket kerüljétek), dekorkozmetikumok, arcpakolás vagy más kényeztetés, csokoládé vagy más édességek, egyéb hajápoló termékek (hajszínezők, hajfestékek kerülendők), fésű, kávé vagy tea, és bármi, ami szerintetek egy édesanyának igazi énidős öröm!

 

Nyomatékosan kérünk benneteket arra, hogy a karácsonyi anyaboxokba kizárólag új, bontatlan termékeket helyezzetek, amelyek valóban emelik az ünnep fényét!

 

A csomagok leadásának határideje:
2021. december 16. csütörtök

A csomagok leadásának módja: a csomagot leadhatjátok nyitvatartási időben bármelyik Helen Doron oktatóközpontban, Tatán (Agostyáni út 6/a), Tatabányán (Fürdő u. 1.) és Budapesten, a Keleti Károly u. 8. szám alatt.

Fontos tudnivaló: az ajándékok átadásáról, valamint az édesanyákról és gyerekekről biztonságuk és személyiségi jogaik védelmében fotót nem áll módunkban közölni. Hozzájárulásotok útjáról azonban a későbbiekben beszámolunk. Tegyünk együtt az anyákért, csatlakozzatok hozzánk ti is!