fbpx
 
 

Modern nyelvoktatás

 

 

A Helen Doron English eddig arról volt híres, hogy forradalmasította a nyelvtanítást a gyerekek részére, egyedülálló módon figyelembe veszik a gyerekek egyéni adottságait, korát, fejlettségét, érdeklődési és érettségi szintjének megfelelő játékokon, meséken, tevékenységeken keresztül ismerteti meg velük az angol nyelv mesés világát, kifejezetten nekik készített tananyaggal, melyek folyton változnak, fejlődnek, szépülnek, tanáraink képzése és az igényesen felszerelt nyelviskolák mellett egy ideje észrevétlenül egy újabb területen is a korának megfelelő igényeket is figyelembe veszi. Helen Doron maga ugyan már nagymama, de azt nem lehet róla elmondani, hogy nem modern, sőt.

Mikre is gondolunk itt?

Azt mindannyian tudjuk, hogy a ahanganyagok naponta történő hallgatása a módszer szempontjából elengedhetetlen, a Helen Doron English módszerrel akkor lehet optimális eredményt elérni, ha a diákok minden nap meghallgatják az aktuális hanganyagot. De hol? És hogyan?
Erre tökéletes az új Helen Doron Stream applikáció (AppStore, Google Play – letölthető)

 

Régen is volt már játékos weboldal a gyerekek részére, nade az új weboldal http://kangiclub.com/ már igazán modern, minden megtalálható rajta, a gyerekek úgy tanulhatnak, hogy észre sem veszik, hiszen a játékokon keresztül teszik, és már applikáció formában is megtalálható (AppStore, Google Play -letölthető).

 

 

Személyes kedvencem a Helen Doron ABC kártyacsomag, mely augmented reality technológiával készült és a kártyacsomaghoz letölthető applikáció segítségével a betűk életre kelnek, értelmet nyernek a hangok, elvarázsolja és ezzel együtt megtanítja a betűkre a gyerekeket az alkalmazás. A kártyacsomag minden oktató központban megvásárolható, és ezzel együtt az applikáció is letölthető. A működéséről itt található egy video – KLIKK)

 

 

A legkisebbekre is gondolt Helen, a részükre készültek a Dragon Tales mesekönyvek, konkrétan 12 db, melyben a mesék szintén augmented reality technológia segítségével életre kelnek. A könyvek a 2-4 éves korosztálynak szólnak, és Didi sárkány kalandjain keresztül vezetik be az angol nyelv varázslatos világába a totyogókat. A könyvek az oktató központokban megvásárolhatóak. Az applikáció szintén a könyv megvásárlása után letölthető.

 

 

A 3-5 éves gyerekek nagy kedvence a Fun With Flupe – English Words applikáció, mellyel a tanfolyam teljes tananyagának szóanyaga található a korosztálynak megfelelő módon játékokká alakítva. (AppStore, Google Play – Letölthető)

 

 

 


És végül, de nem utolsó sorban mi sem egyszerűbb, mint egy olvasást tanító applikáció segítségével megtanulni angolul írni. Erre hivatott a Helen Doron Read applikáció, mely 32 mese segítségével tanítja meg a gyerekeket olvasni. Mindösszesen 7 dollárért. (AppStore, Google Play – Letölthető)