fbpx
 
 

Karácsonyi gyűjtőakció: együtt az anyákért

Karácsonyi gyűjtőakció: együtt az anyákért a Helen Doron oktatóközpontjainkban: 

Szemléletformálás, kapcsolódás, társadalmi felelősségvállalás. A gyerekeket egész évben erre neveljük, karácsonykor pedig a szülőket is bevonjuk tevékenységünkbe: tegyünk együtt az anyákért!

együtt az anyákért

Együtt az anyákért: segítsünk, ha máshogy alakult!

Émelygés, izgalommal vegyes aggodalom, furcsa érzések: amikor egy nő várandós lesz, az egész élete örökre megváltozik. Nemcsak gyermeket szül, hanem életet és jövőt is teremt.

Legtöbbünk mindezt párosban tervezi és teheti, sokan vannak azonban, akik a várandósság hónapjai alatt, vagy a szülést követően egyedül maradnak. Az okok sokfélék lehetnek, az apa elhunytától a váláson át a bántalmazó kapcsolatokból való menekülésig.

 

Az anyák erősek és önzetlenek

Amikor gyermek születik, anya is születik. Egy anya számára pedig nincs fontosabb, mint a gyermeke. Szülőként igyekszünk mindent megtenni azért, hogy gyermekeinknek egyedül is megadjuk azt, amire szükségük van. Dolgozunk, ha kell, éjjel-nappal. Lázat csillapítunk, szerelmes szíveket ragasztunk össze, segítünk a háziban, és megvarrjuk a farsangi jelmezt. Képesek vagyunk megélni a jég hátán is. Lemondunk akár az utolsó falatról is. Többé nem tudunk nem másodikak (harmadikak, ötödikek…) lenni. Adunk, mert adni akarunk, és adunk, mert adnunk kell.

 

Idén karácsonykor tegyünk együtt az anyákért!

Kedves Szülők és Helen Doron-családok! Idén arra kérünk titeket, csatlakozzatok hozzánk, és tegyünk együtt az anyákért! Pénzgyűjtő akciónk keretében kényelmesen, otthonról segíthettek abban, hogy az egyedülálló édesanyák karácsonya szebb és gondtalanabb legyen!

Támogathatjátok kezdeményezésünket tetszőleges összegű pénzadománnyal, melyet közvetlenül a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány számlájára utalva segíthettek az egyedülálló anyák és gyermekeik életminőségének javításában. A beérkező összegből ruhák, tisztálkodási szerek, tartós élelmiszerek és vágyott meglepetések lesznek, hogy az érintett egyszülős családok számára idén minden eddiginél boldogabb legyen a karácsony.

 

Hogyan tudtok utalni? – csak klikk a linkre:

Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány